Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Zaalvoetbal teamkleding ontwerpen

Ontwerpen je eigen zaalvoetbal teamkleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Zaalvoetbal teamkleding ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltenues bedrukken nodig voor je team?

We zijn experts in het maken van zaalvoetbal teamkleding voor teams en clubs van elke omvang. Wij vinden dat het zo eenvoudig mogelijk moet zijn om coole zaalvoetbal teamkleding te ontwerpen en kopen - en daarom kun je in minder dan 5 minuten je eigen teamkleding ontwerpen.

Zaalvoetbal teamkleding
Begin met ontwerpen

Als je hulp nodig hebt bij het proces, schrijf ons dan gerust op verkoop@sportmonda.nl. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een geweldige teamset tegen de scherpste prijzen in Nederland.

We zorgen er altijd voor dat je een schets van de teamkleding ter goedkeuring krijgt voordat de kleding wordt bedrukken. Zo zorgen we ervoor dat de sets precies zijn zoals jij dat wilt.

Naam en nummer van zaalvoetbal teamkleding

Zaalvoetbal teamkleding bedrukken
Begin met ontwerpen

We hebben honderden lettertypen doorgenomen om de lettertypen te selecteren die volgens ons het beste zijn voor teamkleding. We hebben alle rechten beveiligd, zodat u gemakkelijk en vrij kunt kiezen uit de populaire lettertypen hier op de website.

Je hebt ook vrije keuze als het gaat om nummers en namen van je teamsets. Nummers en namen kunnen in principe op normaal formaat worden afgedrukt als er maximaal twee cijfers zijn geselecteerd voor een nummer en maximaal 13 cijfers voor de naam. We kunnen echter nog steeds gemakkelijk nummers afdrukken met 3 cijfers of langere namen dan 13 letters. Vaak moeten we de letters en cijfers echter wat kleiner maken dan normaal.

De prijs verhoogt niet welke nummers en namen u kiest.

Voetbalsets met je eigen print

Naast naam en nummer kunt u natuurlijk ook uw eigen logo’s op de kleding hebben. We kunnen de meeste bestandsindelingen gebruiken zolang het bestand van goede kwaliteit is. Als je twijfelt, stuur dan de bestanden die je beschikbaar hebt - we zullen je vertellen of ze niet optimaal zijn.

Uw eigen clublogo op de zaalvoetbal teamkleding

De identiteit van een team ligt voor een groot deel in het clublogo. Het maakt je truien uniek en laat precies zien wie je bent. Daarom hebben we ervoor gekozen om het clublogo in één kleur op te nemen in onze standaardprijzen.

Als u geen clublogo heeft, kunt u in plaats daarvan ook uw teamnaam laten afdrukken op uw zaalvoetbal teamkleding.

Je eigen sponsor van voetbalsets

Zaalvoetbal teamkleding sponsor
Begin met ontwerpen

Als je een goede sponsor hebt gevonden, dan moeten ze natuurlijk op je teamkleding. In het voetbal is het een traditie om slechts één sponsor op de kleding te hebben, die zich op de bovenbuik bevindt. Tegenwoordig wordt echter steeds meer gezien dat voetbal teamkleding ook worden gemaakt met meer bedrukte sponsors.

Als u meerdere sponsors heeft, kunt u vrij kiezen waar u ze wilt plaatsen, maar we komen natuurlijk ook graag met suggesties en schetsen om uit te kiezen.

Als je nog geen sponsor hebt, hebben we een kort artikel gemaakt zoals geeft goede tips om een sponsor voor je team te krijgen: 4 ideeën en tips voor het vinden van sponsors voor jullie team.

Ontwerp zelf of neem contact met ons op

Zoals eerder vermeld, kunt u uw eigen zaalvoetbal teamkleding hier op de site ontwerpen of ons schrijven op verkoop@sportmonda.nl. Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om te doen, we kijken ernaar uit u te helpen.

Iedereen verdient het teamkleding die net zo goed zijn als de professionele voetbalteams.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)