Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Zaalvoetbal kleding ontwerpen

Ontwerpen je eigen zaalvoetbal kleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Zaalvoetbal kleding ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe zaalvoetbal kleding bedrukken nodig voor je team?

Koop zaalvoetbal kleding bedrukken voor je eigen team. Bij Sportmonda vind je de beste kwaliteit - en je kunt je zaalvoetbalkleding precies zo ontwerpen als je wilt.

Zaalvoetbal kleding bedrukken voor je eigen team
Begin met ontwerpen

Ontwerp je eigen zaalvoetbal kleding

Ook als je voetbalcoach bent bij zaalvoetbal, heb je kleding nodig voor je team. Bij Sportmonda ben je aan het juiste adres om zaalvoetbal kleding te maken. Hier kun je zelf kiezen hoe je de shirts laat bedrukken: welke kleur, namen, rugnummers, logo’s, etc.

We helpen je op weg met een aantal vooraf gemaakte basisontwerpen. Jij maakt er het perfecte zaalvoetbalpak van door kleuren, lettertypen en logo’s te specificeren. Dit maakt het voor jou ook gemakkelijker om te voldoen aan de regels van jouw voetbalclub. Denk aan kleuren die passen bij de stijl van de club.

Waar moet ik op letten?

Bij het ontwerpen hanteren we een aantal regels. Je kunt zelf de namen en nummers bepalen, maar je kan hierbij maximaal 13 karakters invoeren. En we vragen je om een rugnummer te kiezen dat tussen 1 en 99 ligt. Zo weet je zeker dat de hele naam op het shirt past en dat het nummer duidelijk zichtbaar is.

Waar moet ik op letten?
Begin met ontwerpen

Door de logo’s op het shirt te printen maak je het voetbalpak compleet. Daarom kun je bij Sportmonda het clublogo gratis op de voetbalshirts laten drukken (in één kleur.) Hierdoor zien de zaalvoetbalshirts er direct veel professioneler uit. En wie wil dat nou niet.

Geweldige merken en goede kwaliteit

Bij Sportmonda maken we voetbalshirts van verschillende merken zoals Joma en Macron.

Joma is een Spaans merk opgericht in 1965. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring en weten daardoor precies wat er nodig is om de perfecte voetbaloutfit te creëren. Op dit moment spelen sommige Eredivisie clubs zelfs in Joma kleding.

Zo kan iedereen zaalvoetbal kleding betalen

Is het voor jouw zaalvoetbalclub aan de dure kant om zaalvoetbal tenues te laten maken? Zie onze ‘Steun voor clubs’ voor meer informatie. Deze gids is specifiek bedoeld voor teams die hulp nodig hebben bij het vinden van sponsors. Deze gids geeft je tips over hoe je financiële hulp kunt krijgen van fondsen of via crowdfunding. En heb je een sponsor gevonden? Dan zet je in ons systeem eenvoudig hun logo op je zaalvoetbal kleding.

Zo kan iedereen zaalvoetbal kleding betalen
Begin met ontwerpen

Daarnaast is het ook mogelijk om op andere manieren te besparen op je voetbalpakken. Wij bieden de mogelijkheid om shirts in vele kleuren te laten bedrukken, maar dit kost soms iets meer. Alleen dan is het resultaat duidelijk het beste. Wil je de kosten wat verlagen? Maak dan gebruik van onze Sportmonda korting. Je krijgt een flinke korting met ons logo op de kleding (soms 40% als we acties hebben).

Bestel zelf of neem contact met ons op

Vind je het moeilijk om zelf het voetbalshirt te kiezen? Maak je geen zorgen! Al onze medewerkers hebben affiniteit met de sportwereld en weten precies wat belangrijk is voor voetbalteams en hun zaalvoetbal shirts. We hebben dit zoveel mogelijk in onze tool geïmplementeerd, zodat u zeker weet dat u een mooie set krijgt. En weet je het nog niet helemaal zeker? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)