Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltenue maken voor je team

Voetbaltenue maken en koop voor je eigen team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltenue maken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltenue maken voor je team?

Hier op de website kunt u voetbaltenues maken voor uw eigen team. We hebben een grote selectie aan merken en ontwerpen - en jij kiest hoe de print eruit moet zien. Ontwerp rechtstreeks hier op onze website:

Voetbaltenues maken voor je eigen team
Begin met ontwerpen

Maak eenvoudig uw eigen voetbaltenue

Wanneer je voetbal trainer bent, heb je voetbalshirts nodig voor jouw team. Bij Sportmonda ben je aan het juiste adres om voetbaltenues te maken. Hier kun je zelf kiezen hoe je de shirts vormgeeft: welke kleur, namen, rugnummers, logo’s, etc.

Op deze manier maken we het makkelijk om je te houden aan de reglementen van jouw voetbalclub. We helpen je op weg met een aantal vooraf gemaakte basisontwerpen en jij maakt er het perfecte voetbaltenue van door de kleuren, lettertype en logo’s aan te geven.

Door de logo’s op het shirt te laten drukken, maak je het voetbaltenue helemaal af. Daarom kun je gratis het clublogo laten drukken op onze voetbalshirts (in één kleur). Hierdoor ogen de shirts meteen een stuk professioneler. En wie wil dat nou niet.

Regels bij het maken van je voetbaltenues

Bij het vormgeven hanteren we een paar regels. Zo kun je zelf de namen en rugnummers bepalen, maar hanteren we een maximum limiet van 13 tekens. En vragen we je een rugnummer te kiezen tussen de 1 en 99. Op deze manier weet je zeker dat de hele naam op het shirt past en het rugnummer duidelijk zichtbaar is.

Als u langere namen of speciale nummers wilt, kan dit ook. Dan moeten we het lettertype gewoon iets kleiner maken dan normaal.

Geweldige ervaring met voetbaltenues maken

Geweldige ervaring met voetbaltenues maken
Begin met ontwerpen

Bij Sportmonda maken we voetbalshirts van diverse merken, zoals Joma en ATMO. Joma is een Spaans merk, opgericht in 1965. Zij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en weten daardoor precies wat er nodig is om de perfecte voetbalkleding te maken. Tegenwoordig spelen zelfs meerdere clubs uit de Eredivisie in Joma-kleding.

En ook ATMO is een mooi Deens merk. Opgericht in 2014 en was destijds meteen succesvol met hun eerste model ATMO Pallas. Dit voetbaltenue is verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren, welke ook worden gebruikt door een All-Star team van de voetbal app Tonsser.

Goede kortingen en sponsoring

Is het voor jullie voetbalclub prijzig om voetbaltenues te laten maken? Neem dan ook eens een kijkje in onze gids ‘Steun voor clubs’. Deze gids is speciaal voor teams die hulp nodig hebben bij het vinden van sponsoren. Met behulp van deze gids krijg je advies over hoe je financiële steun kan krijgen van fondsen. En heb je een sponsor gevonden? Dan zet je in ons systeem eenvoudig hun logo op jouw voetbaltenue.

Daarnaast is het ook mogelijk om korting te krijgen op jouw voetbaltenues. Wil je de kosten een beetje drukken? Maak dan gebruik van onze Sportmonda-korting. Hierbij krijg je grote korting (tot 40% als we promoties hebben) wanneer je ons logo ook op jouw voetbaltenues laat drukken.

U kunt ook een kwantumkorting krijgen als u ten minste 20 sets bestelt wanneer u voetbaltenues maken.

Als je hulp nodig hebt bij het maken van voetbaltenues

Als je hulp nodig hebt bij het maken van voetbaltenues
Begin met ontwerpen

Vind je het lastig om zelf de voetbaltenues uit te kiezen? Maak je geen zorgen! Al onze medewerkers hebben affiniteit met de sportwereld en weten exact wat belangrijk is voor voetbalteams en hun voetbalshirts. Dit hebben we zoveel mogelijk doorgevoerd in onze design-tool, zodat jij zeker weet dat je een mooie set krijgt. En kom je er dan nog niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)