Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltenues voor je team

Ontwerpen je eigen voetbaltenues in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltenues voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltenues nodig voor je team?

voetbaltenue met bedrukking

Begin met ontwerpen

Sportmonda levert elk jaar duizenden voetbaltenues bedrukken aan teams, clubs en bedrijven van verschillende groottes. We hebben een grote selectie van kwaliteits voetbaltenues - en altijd tegen goede, concurrerende prijzen. Onze ambitie is daarom, dat wij altijd voor iedereen een geschikt tenue hebben.

Heb je vragen, schrijf dan naar ons via info@sportmonda.be. Wij ontvangen graag vragen over voetbaltenues ontwerpen en reageren altijd snel.

Wij verzamelen tevreden klanten met fantastische voetbaltenues

Wij waarderen gelukkige en tevreden klanten, aangezien de meerderheid van de vragen komen via aanbevelingen van andere. Wij weten daarom dat onze voetbaltenues altijd moet voldoen aan drie voorwaarden:

De hoge kwaliteit en het mooie ontwerp is deels het resultaat van onze nauwe samenwerking met de fabrikant. Bovendien staan we zelf voor het drukken van de kleding, waardoor we zelf de kwaliteit in dit stadium kunnen waarborgen en garanderen.

Bovenstaande is ook een van de redenen dat wij een mooi prijsniveau voor voetbaltenues met bedrukking kunnen vasthouden vergeleken met andere leveranciers van sportkleding. De meerderheid werkt namelijk samen met externe drukkerijen - en als er meerdere bij zijn betrokken die geld moeten verdienen is dat te zien in een hogere prijs. Dit probleem hebben wij dus verwijderd.

Het perfecte voetbaltenue voor jouw team

Craft voetbaltenue met bedrukking

Begin met ontwerpen

Onze ambitie is om altijd het voetbaltenue te kunnen leveren waar je van droomt. All teams verdienen en fantastisch voetbaltenue te samenstellen, en wij het is onze missie om dit mogelijk te maken.

Bij ons krijg je de ruimte om je eigen voetbaltenue te ontwerpen, waar je creativiteit vrij kan vloeien. Dus heb je heel concrete of speciale wensen, dan doen wij er alles aan om het perfecte voetbaltenue voor jou te maken.

Heb je geen speciale wensen, maar wil je gewoon een goede oplossing, waarvan je zeker weet dat het werkt, dan hebben we ook een aantal templates, waar je uit kan kiezen. Is dus bijvoorbeeld alleen de kleur van kleding en de bedrukking van belang, dan komen wij graag met een aanbeveling omtrent grootte, locatie van bedrukking en lettertype.

Altijd goedkope voetbaltenues

Wij hebben altijd een selectie met goedkope gepersonaliseerde voetbaltenues in onze assortiment, dus er zijn ook mogelijkheden voor teams met een krap budget. Echter beweren we niet dat we de goedkoopste voetbaltenues verkopen, aangezien er andere leveranciers zijn die bereid zijn om een compromis te sluiten bijv. met de kwaliteit. Volgens de drie parameters waarop we ons richten, spreken we daarom van goedkope sets van hoge kwaliteit.

Door onze samenwerking met fabrikanten en de keuze van onze selectie, kunnen wij de prijzen van onze tenues laag houden. Wanneer wij een nieuw merk kiezen voor ons assortiment, kijken wij niet naar de naam/brand. Als een fabrikant hoge kwaliteit en een mooi ontwerp kan leveren, dan voldoet dat aan onze belangrijkste eisen. Wij zijn bijv. van mening dat Joma een goed voorbeeld is van zo een fabrikant - en het zijn ook de voetbaltenues van de Spaanse Joma die we momenteel het meest verkopen.

Bij ons zal je geen hoge bedragen betalen, alleen maar om in dure merkkleding te kunnen spelen. Wij hechten meer waarde aan andere dingen.

Wij hebben zelden aanbiedingen op voetbaltenues, daarentegen hebben we vaste lage prijzen en verschillende mogelijkheden om korting te krijgen.:

Volumekorting op voetbaltenue

Macron voetbaltenue met bedrukking
Begin met ontwerpen

We hebben vaste regels met betrekking tot volumekortingen. Als je in één keer minimaal 20 voetbaltenues bestelt, geven we korting op de hele bestelling. Bestellen jullie minimaal 40 voetbaltenues in een keer, dan geven we een extra korting op je hele bestelling!

Het zijn dus niet alleen de grote teams en clubs die profiteren van onze kortingen. Ook kleine clubs krijgen bij ons een scherpe prijs.

Sportmonda sponsorkorting

Als jullie club nog geen sponsor heeft kunnen jullie 40% korting krijgen door ons logo aan de voorkant van de shirt te laten opdrukken. We noemen dit “sponsorkorting”.

Ons logo wordt dan geplaatst op het midden van de buik/borst (groot logo) en in de nek (klein logo) op alle shirts. Jullie bepalen zelf de kleur van de opdruk.

Klaar om een eigen voetbaltenue met print te bestellen?

Joma voetbaltenue met bedrukking
Begin met ontwerpen

In onze design-tool kies je uit vele modellen van merken zoals Joma, Macron, Atmo en Craft, die allemaal hoge kwaliteit aanbieden tegen lage prijzen. Wanneer je hebt besloten welk model bij jouw team past, is het tijd om de druk op het shirt te bepalen. Dat doe je onder het tabblad “opdruk”. Hier kan je kiezen uit 5 verschillende lettertypes, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun mooie stijlen die uitblinken op de kleding. Onder dit tabblad bepaal je ook de kleur van de opdruk. Een populaire keuze is goud, omdat dit voor een exclusieve uitstraling zorgt.

In dit tabblad vind je ook de mogelijkheid om een ​​clublogo op de kleding te laten zetten. Als het clublogo gedrukt wordt in een kleur, is dit inbegrepen in de prijs. Vind je het toch mooier om het clublogo in meerdere kleuren te laten opdrukken? Dan kost het ietsje meer.

De laatste overweging die gemaakt moet worden, is of de tenues voorzien moeten worden van een sponsorlogo of niet. Jullie kunnen ervoor kiezen om een eigen sponsorlogo erop te laten zetten of jullie kunnen korting krijgen, wanneer er gekozen wordt voor Sportmonda als sponsor.

Nu het ontwerp helemaal af is, is de volgende stap om het aantal voetbaltenues met eigen naam en de maten van ze vast te stellen. Het kan nogal spannend zijn om grote bestellingen te plaatsen van kleding wat gepersonaliseerd is, omdat de standaard 14 dagen retourrecht vervalt.

Om dit probleem op te lossen bieden wij de optie aan om de kleding eerst te passen. Op verzoek verzenden wij de modellen en maten die worden opgevraagd. Het enige wat we dan nodig hebben is een aanbetaling op de waarde van de kleding, die je natuurlijk weer terugkrijgt als we de kleding weer terug hebben gekregen.

Als jullie geen gebruik willen maken van bovenstaande optie, adviseren wij om de maattabel goed te bekijken. In de maattabel vind je beschrijvingen van de verschillende pasvormen, die een indicatie geeft van de pasvorm van de kleding.

Jullie zijn nu helemaal klaar om prijzen te bekijken en te bestellen!

Als er vragen zijn ontstaan, stuur dan een e-mail naar ons op info@sportmonda.be - wij antwoorden altijd binnen 8 uur.

Voetbalwedstrijd voor teams

Bij Sportmonda krijgen we bestellingen van veel verschillende clubs en teams, die op allerlei niveaus spelen. Soms zijn de bestellingen voor bedrijfstoernooien in binnen- of buitenland. Ook kunnen wij bestellingen van prominente bedrijven zoals Jysk, ISS, DR en Tivoli Copenhagen op ons CV zetten.

De meeste klanten kiezen voor ons vanwege onze unieke klantenservice. Wij doen er werkelijk alles aan om de behoeften en wensen van onze klanten in vervulling te brengen. Dit, en onze scherpe prijzen vormen twee goede redenen om voor Sportmonda te kiezen.

Wij verzamelen tevreden klanten -zoals ook blijkt op Trustpilot. Dit komt door onze goede klantenservice en super efficiënte probleemoplossing. Mochten er problemen ontstaan ​​zijn met de productie van de kleding, dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Voetbaltenue met bedrukking

Voetbaltenue met bedrukking
Begin met ontwerpen

Bij het kiezen van een teamtenue met opdruk, moet je zorgen dat hetgene wat je erop wilt drukken daarvoor geschikt is. Zorg daarom dat de bestanden in vector-formaat worden aangeleverd. Vector-formaat betekent in feite, dat het logo op en neer geschaald kan worden in grootte, zonder gepixeleerd of wazig te worden. De file-formaten zijn: .eps, .svg of .pdf. In sommige gevallen kunnen we ook andere formaten gebruiken, zoals bijv. .png of .jpg, wat allebei afbeeldingsformaten zijn. In dat geval moet het logo wel in een hoge resolutie worden geleverd -het liefst 1200 x 1200 pixels.

Twijfel je nog steeds of jouw bestanden geschikt zijn voor opdruk? Stuur ze dan naar ons op via info@sportmonda.be. Dan checken we of ze geschikt zijn - helemaal gratis.

Voetbaltenue met eigen opdruk

Het blijft bijzonder om jouw eigen naam te zien achterop het teamtenue. Het geeft extra zelfvertrouwen en motiveert om elke keer 100% te geven op het veld! Ook zorgt het ervoor, dat men zich kan identificeren met de professionele voetballers uit bijvoorbeeld de Eredivisie en Serie A. Meestal wordt ervoor gekozen om voor-, achter- of een koosnaampje achterop de shirts te laten drukken, maar wij zien ook veel creatieve en grappige keuzes, zoals ‘007’ of ’De bal is rond’. Alleen de fantasie stelt grenzen voor wat erop gedrukt kan worden. Houd er echter rekening mee, dat we de namen liever binnen een maximum aantal tekens houden en dat de maat van de kleding ook een beperking kan zijn.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)