Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbalshirts - ontwerp en bestel je nieuwe voetbalshirts met eigen bedrukking

Ben je op zoek naar nieuwe voetbalshirts voor je team of vereniging? Doe jezelf dan een plezier en neem een kijkje bij onze selectie van voetbalshirts en andere sportkleding met bedrukking. De kwaliteit en het ontwerp zijn helemaal fantastisch - en we hebben altijd goed en concurrerende prijzen.

Voetbalshirts met bedrukking

Joma Tiger II voetbalshirts met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Gemeenschappelijke voetbalshirts bedrukken geven sportteams ongetwijfeld een gevoel van saamhorigheid en trots. Als je tegelijkertijd hoogwaardige sporttruien met mooie ontwerpen hebt, zal het effect alleen maar groeien, en veel van onze motivatie is hier te vinden. We hebben de ambitie om voetbalshirts van hoge kwaliteit te leveren voor teams van elke omvang.

De bedrukking is een belangrijk element als het gaat om sportkleding voor voetbal, handbal of andere sporten. Daarom is er een enorme keuzevrijheid met betrekking tot de bedrukking, en we helpen uiteraard graag met advies en begeleiding, zodat je bijv. verzekerd bent van het juiste formaat van de bedrukking.

Sportkleding voor voetbal

Wij zijn begonnen met het maken van sportkleding voor voetbal. Daarom heeft sportkleding voor voetbal een speciaal plekje in ons hart.

We hebben zelf allemaal gevoetbald - op deze manier zijn we begonnen met een grondige kennis van de vereisten en verwachtingen die spelers hebben van voetbalshirts. In de loop van de tijd hebben we echter geleerd dat veel van de verwachtingen ten aanzien van kwaliteit, ontwerp en afdrukken voor een aantal sporten geldt.

Goedkope voetbalshirts

We verkopen voetbalshirts met naam met verschillende prijsniveaus, dus het is altijd mogelijk om een goedkope spelertrui bij ons te vinden. Het is echter belangrijk voor ons, om te benadrukken dat wij geen compromis sluiten met de kwaliteit van de kleding.

Het is daarom ook niet onmogelijk dat je elders goedkopere gepersonaliseerd voetbalshirts kan vinden. We kunnen echter wel garanderen dat je kwaliteit en waar voor je geld krijgt, als je ervoor kiest om bij ons goedkope voetbalshirts te bestellen.

Geselecteerde fabrikanten van voetbalshirts

De fabrikanten die we vandaag in het assortiment hebben, zijn door ons geselecteerd vanwege drie parameters: hoge kwaliteit, mooi ontwerp en goede prijzen. Daarom kan je in België de beste voetbalshirts maken.

Voetbalshirts van Joma

Joma Crew III teamtenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Het Spaanse Joma is een van de merken die we hebben geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment van voetbaltruien, trainingsets en accessoires.

De kwaliteit en het ontwerp van Joma zijn helemaal fantastisch en er zijn meerdere teams in de beste Europese ligas die spelen in teamtruien van Joma.

Voetbalshirts van ATMO

Wij hebben er voor gekozen om het Deense sportmerk ATMO aan ons assortiment toe te voegen. Dit is voornamelijk omdat we veel potentieel zien in dit merk.

ATMO heeft een grote focus op kwaliteit en design - en terwijl hun assortiment groeit, zullen we ontwerpen en modellen kunnen aanbieden die niet elders verkrijgbaar zijn.

Voetbalshirts van Macron

Macron Wezen teamtenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Een derde voorbeeld van een merk dat we hebben geselecteerd is het Italiaanse Macron.

Macron was een van de eerste merken, waar we mee begonnen zijn - en we hebben sindsdien een goede samenwerking. Macron staat garant voor voetbalshirts ontwerpen van de hoogste kwaliteit en de prijs ligt onder dat van de duurste merken.

Het is daarom de moeite waard om de fantastische sets van Macron in de gaten te houden als je naar onze grote selectie kijkt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)