Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbalkleding bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken voetbalkleding voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbalkleding bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbalkleding bedrukken nodig voor je team?

Bij voetbalkleding bedrukken komt een hoop kijken. Het is dan wel zo fijn wanneer je dit alles direct op één locatie kunt regelen. En dat is precies waar we bij Sportmonda naar streven. Voetbalkleding bedrukken wordt je via deze website pas echt makkelijk gemaakt.

Voetbalkleding bedrukken voor je eigen team
Bekijk prijzen en selectie

Waarom voetbalkleding bedrukken bij Sportmonda?

Naast de eerder genoemde diensten die we leveren, zijn er nog een aantal unieke aspecten verbonden aan onze werkwijze bij Sportmonda. Zo zijn de volgende punten zeer specifiek bij ons van toepassing:

Snelle levering binnen 14 dagen

We vinden het uiterst belangrijk dat je snel je voetbalkleding ontvangt. Zo kun je snel inspelen op bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een toernooi of een andere dringende behoefte. We streven er dan ook altijd naar om binnen 14 dagen te leveren. De enige keren dat dit niet lukt, is wanneer we het betreffende tenue niet op voorraad hebben. Echter hoor je dit dan uiteraard zo snel mogelijk van ons.

Mocht je de voetbalkleding sneller dan 14 dagen nodig hebben, neem dan contact met ons op om te horen welke mogelijkheden er zijn. We zijn bijna altijd in staat om een ​​oplossing te vinden.

We doen alles zelf

We doen alles zelf
Bekijk prijzen en selectie

Daar komt nog bij dat we bij Sportmonda alles zelf doen. De voetbalkleding bedrukken doen we dus volledig in eigen huis. In plaats van alleen als tussenpersoon te fungeren, garanderen wij zo onze eigen kwaliteit.

Het zorgt voor zowel de beste kwaliteit als de beste prijzen op de markt.

Geen minimum vereist op voetbalkleding bedrukken

Als laatste punt is er geen minimum vereist bij het plaatsen van een bestelling. In principe is het dus geen probleem om slechts één outfit te bestellen. Hier zijn we erg makkelijk in!

Het betekent ook dat je gemakkelijk en goedkoop extra sets kunt bestellen als je later nieuwe spelers in het team krijgt.

Stel nu op onze speciale designer pagina je eigen voetbalkleding samen!

Eenvoudig online voetbalkleding sammenstellen

Het is gemakkelijk om hier op de website te bestellen en u hoeft slechts een paar stappen te doorlopen:

Kies de perfecte set

Kies de perfecte set
Bekijk prijzen en selectie

We hebben veel verschillende ontwerpen, van verschillende grote leveranciers zoals Joma, Macron en Craft. We hebben altijd veel verschillende ontwerpen, dus je kunt er een vinden die bij jouw club past.

Wil je een eenvoudig ontwerp zoals Joma Combi of b.v. iets opvallers zoals Craft Pro Control Fade? De keuze is aan jou en het kan altijd gecombineerd worden met de gewenste druk, b.v. naam en nummer in goudopdruk.

Verschillende kleurencombinaties

Verder heeft iedere club natuurlijk weer andere clubkleuren. Het verbaast ons dan ook niets dat je graag een unieke draai aan de voetbalkleding wil geven. Om hierin te voorzien, hebben we een groot aantal basisontwerpen in ons assortiment opgenomen. Je kunt zelf kiezen welke kleuren het beste bij jou passen. Ga je voor de geliefde blauwe, witte of rode kleur? Of kies je toch voor een kleur die over het algemeen wat minder vaak voorkomt?

Eigen clublogo kiezen

Voetbalkleding bedrukken pas echt een succes wanneer je ook je eigen clublogo op de kleding afgebeeld ziet staan. Ook hier besteden we bij Sportmonda dus ruim aandacht aan. Het is mogelijk om je clublogo in één kleur of in verschillende kleuren af te beelden. Let er wel op dat verschillende kleuren net iets extra’s kost. Daarbij vermelden we wel gelijk dat het er een stuk beter uitziet wanneer je de originele kleuren gebruikt.

Eigen naam en nummer kiezen

Er gaat niets boven voetbalkleding aan teams met je eigen naam en nummer erop. Al van jongs af aan droomt bijna iedere voetballer ervan om achterop het shirt de eigen naam te hebben. Dit brengt simpelweg een bepaald goed gevoel met zich mee. Niets is dan fijner dan het realiseren van deze mogelijkheid via Sportmonda.

Je bent namelijk volledig vrij om je eigen naam en nummer voor 1 of meerdere shirts te kiezen. Daarbij zijn er maximaal 13 tekens voor de naam mogelijk en moet het nummer tussen de 1 en 99 liggen. Eventueel is er een uitzondering mogelijk voor 3 cijfers of langere namen, maar dan wordt het lettertype kleiner.

Heb je nog vragen?

U kunt nu beginnen met het ontwerpen en bestellen van uw voetbalkleding. Als je vragen hebt, schrijf ons dan via verkoop@sportmonda.nl of via onze chat.

We helpen je graag verder.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)