Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbal teamwear ontwerpen

Ontwerpen je eigen voetbal teamwear in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbal teamwear ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbal teamwear bedrukken nodig voor je team?

We hebben het gemakkelijk gemaakt om voetbal teamwear te ontwerpen en te bestellen. U kiest uw ontwerp en voegt persoonlijke elementen toe zoals print, logo en sponsor. U kunt nu beginnen:

Voetbal teamwear bedrukken
Bekijk prijzen en selectie

Hoe u uw voetbal teamwear ontwerpt

Voetbal teamwear is uiteindelijk hetgeen dat je als losse spelers verbindt in een team. Het geeft aan dat je allemaal bij dezelfde partij hoort. Daarmee is het een verbindingsmiddel. Echter biedt voetbal teamwear ook een hoop extra mogelijkheden. Zo zijn de volgende 5 aspecten bijvoorbeeld bij Sportmonda een optie:

Allemaal je eigen naam op het shirt

Voetbal teamwear met allemaal je eigen naam op het shirt. Dat is uiteindelijk toch iets waar eigenlijk ieder team blij van wordt. Het geeft een versterkt professioneel uiterlijk aan het team als geheel. Bovendien levert het individueel ook een goed gevoel op. Onze eerdere klanten bij Sportmonda geven aan dat eigen namen op het shirt voor meer plezier in het spelletje zorgt. Uiteindelijk is dat toch voor velen het allerbelangrijkste aspect van voetbal. Hoe meer plezier je erin hebt, hoe beter.

Uniek kleurenpatroon van voetbal teamwear

Uniek kleurenpatroon van voetbal teamwear
Bekijk prijzen en selectie

Verder heb je een ruime keuze uit verschillende kleurencombinaties. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot aantal standaardontwerpen voor je klaarstaan. Denk aan verschillende patronen en figuren. Per onderwerp heb je vervolgens de keuze uit een groot aantal kleuren. De mate van personalisatie is dus enorm. Wanneer je de opties qua ontwerpen vermenigvuldigt met de opties aan kleuren, dan zijn er wel honderden vormen van voetbal teamwear waar je bij ons uit mag kiezen.

Gepersonaliseerd ontwerp nummers

Daarnaast bieden we een gepersonaliseerd ontwerp qua rugnummers aan. Dit houdt in dat het ontwerp van de nummers dus niet vast staat. Integendeel zelfs, de mogelijkheden zijn ook hier enorm. Opnieuw mag je uiteraard zelf de kleur van de nummers kiezen. Maar daarnaast bieden we het ontwerp aan van veel nationale voetbalelftallen. In de designtool zie je precies hoe deze er in de praktijk uit gaan zien. Welke optie spreekt jou het meeste aan?

Sponsorplaatsing

Sponsorplaatsing
Bekijk prijzen en selectie

Een ander belangrijk punt voor veel voetbal teamwear is de plaatsing van een sponsor. Dit biedt voor sommige teams een geweldige uitkomst om het een en ander te laten financieren. Vandaar ook dat we deze mogelijkheid bij Sportmonda aanbieden. Heb je geen sponsor maar wil je toch een financieel voordeel behalen? Dan mag je er altijd nog voor kiezen om Sportmonda zelf op de voetbal teamwear te plaatsen. Je bespaart dan enorm op de aankoop van de kleding!

Tot slot zie je in onze designtool ook de optie voor een clublogo staan. Wanneer je onderdeel uitmaakt van een bepaalde club, komt dit vanzelfsprekend goed van pas. Daarbij zijn de opties om het clublogo in één kleur of in verschillende kleuren op de voetbal teamwear op te nemen.

Zelf aan de slag met voetbal teamwear via de designtool

Is er momenteel een specifieke behoefte aan voetbal teamwear? En weet je nog niet precies hoe dit eruit moet gaan zien? Of heb je wel al een idee en wil je dit graag even visueel voor je hebben? Pak dan onze designer erbij en ga direct aan de slag. Je merkt dan al snel hoe fijn het is om alles in één keer voor je te hebben!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)