Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbal teamtruien ontwerpen

Ontwerpen je eigen voetbal teamtruien in slechts 5 minuten

5 sterren op Trustpilot
5 sterren op Facebook
Voetbal teamtruien ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbal teamtruien bedrukken nodig voor je team?

Bij Sportmonda kun je je eigen voetbal teamtruien ontwerpen en bestellen. We hebben het gemakkelijk gemaakt om de juiste set voor uw team te kiezen. U kunt onze online designer hier gebruiken:

Voetbal teamtruien ontwerpen online
Bekijk prijzen en selectie

Hoe u uw voetbal teamtruien ontwerpt

Als voetbalcoach of leider heb je voetbal teamtruien nodig voor je team. Bij Sportmonda ben je aan het juiste adres om een voetbaltenue voor het team te maken. Bij ons kun je zelf kiezen hoe je de shirts ontwerpt: welke kleur, namen, rugnummers, logo’s, etc.

Gebruik onze designer

We helpen je op weg met een aantal vooraf ontworpen basissjablonen. En je maakt er zelf de perfecte voetbaloutfit van door kleuren, lettertypen en logo’s te specificeren. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om de regels van jouw voetbalclub te volgen.

Naam en nummer

We gebruiken daarnaast ook enkele ontwerpregels. Je kunt zelf namen en nummers invoeren, maar we hanteren maximaal 13 karakters. En we vragen je om een shirtnummer te kiezen tussen de 1 en 99. Zo weet je zeker dat de hele naam op het shirt geplaatst kan worden en dat het nummer duidelijk leesbaar is.

Door het logo op de teamtruien te laten bedrukken maak je het voetbaluniform compleet. Daarom kun je bij ons het clublogo gratis op de voetbalshirts afdrukken (In één kleur. ) Dit geeft de shirts meteen een veel professionelere uitstraling. En wie wil dat nou niet.

Uw eigen logo
Bekijk prijzen en selectie

Topmerken en kwaliteit

Bij Sportmonda maken we voetbalshirts van verschillende merken, zoals Joma, Macron, Craft en ATMO. Joma is een Spaans merk, opgericht in 1965. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring en weten precies wat er nodig is om de perfecte voetbaloutfit te creëren. Tegenwoordig spelen zelfs sommige Eredivisie clubs in Joma kleding. En ATMO is ook een mooi merk uit Denemarken. Opgericht in 2014 en meteen succes geboekt in die tijd met het eerste ATMO Pallas model. Deze teamtruien zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren, die ook worden gebruikt door het All-Star team uit de Tonsser voetbal app.

Kortingen en sponsoring

Is het voor jouw voetbalclub vrij duur om een voetbal teamtruien te bedrukken? Bekijk dan eens onze richtlijnen voor ‘Steun voor clubs’. Deze gids is speciaal bedoeld voor teams die hulp nodig hebben bij het vinden van een sponsor. Met behulp van deze gids krijg je advies over hoe je steun kunt krijgen van financiële fondsen. En heb je een sponsor gevonden? Dan kun je in ons systeem eenvoudig hun logo op je voetbaluitrusting zetten.

Daarnaast is het ook mogelijk om korting te krijgen op je voetbal teamtruien. Wij bieden de mogelijkheid om de kleding in meerdere kleuren te laten bedrukken, maar dit kost iets meer. Alleen dan is het resultaat duidelijk het beste. Wil je de kosten van het drukken verlagen? Profiteer dan van onze Sportmonda korting.

Kortingen en sponsoring
Bekijk prijzen en selectie

Bestel vandaag nog voetbal teamtruien

Heb je moeite met het uitkiezen van de voetbal teamtruien? Maak je geen zorgen! Al onze medewerkers zijn gerelateerd aan de sportwereld en weten precies wat belangrijk is voor het voetbalteam en hun voetbalshirts. Dit hebben we zoveel mogelijk geïmplementeerd in onze ontwerptool, zodat je zeker weet dat je een mooie set krijgt. En weet je het nog steeds niet helemaal zeker? Voel je vrij om contact op te nemen!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)