Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Teamwear ontwerpen voor je eigen team

Je eigen teamwear ontwerpen in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Teamwear ontwerpen voor je eigen team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe teamwear bedrukken voor je team?

Bij Sportmonda hebben we een enorme selectie voetbal teamwear. Je kunt de truien ontwerpen met b.v. uw eigen logo, namen, nummers en sponsors. Het is gemakkelijk om rechtstreeks in onze ontwerper hier op de site te doen, maar u kunt ons altijd schrijven op verkoop@sportmonda.nl als u hulp nodig heeft.

Teamwear bedrukken
Begin met ontwerpen

Teamwear van topmerken

We verkopen teamwear van de beste merken op de markt. Dat kan bijvoorbeeld koop teamwear van Craft en Joma bij ons.

Een bewijs van de goede kwaliteit van beide genoemde merken is dat meerdere professionele teams ervoor hebben gekozen om in hun kleding te spelen.

Craft levert vandaag clubkleding voor nationale teams en grote clubs in Nederland en in het buitenland. Enkele noemenswaardige teams zijn PEC Zwolle en KAA Gent.

Joma heeft ook een aantal prominente teams op hun lijst staan. Hier onder andere genoemd zijn Getafe, Oviedo en Swansea.

Daarnaast bieden beide merken kleding aan voor professionele atleten in diverse sporten en weten daardoor precies wat spelers en andere atleten nodig hebben.

Grote keuze aan teamwear

Teamwear met eigen print
Begin met ontwerpen

We hebben een enorme selectie teamtenues en in combinatie met onze standaard druk en kleuren kun je kiezen uit duizenden designs. Op onze voorpagina kunt u hier in onze designer uit kiezen.

Met het brede scala aan ontwerpen en kleuren hopen we dat er meer opties zijn die interessant zijn voor uw team of club. Als u niet kunt iets te vinden dat bij u past, schrijf ons dan op verkoop@sportmonda.nl en we helpen u graag met het vinden van kansen voor u.

Eigen logo en sponsor

Teamwear sponsor
Begin met ontwerpen

Mocht u uw eigen logo of sponsor op de team shirts hebben, dan kunt u dit bij het bestellen gewoon in onze designer selecteren. Vervolgens kunt u ons per e-mail bestanden voor de logo’s toesturen.

We zorgen er altijd voor dat je een schets ontvangt voor definitieve goedkeuring voordat we je teamtruien bedrukken. Zo zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat je precies de sets krijgt waar je van droomt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)