Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Teamtruien ontwerpen voor je team

Ontwerp en koop bedrukken teamtruien voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Teamtruien ontwerpen voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe teamtruien bedrukken nodig voor je eigen team?

Bij Sportmonda hebben we ons gespecialiseerd in het maken van teamtruien met bedrukking voor clubs en teams van alle groottes. Wij geloven dat teamtruien een belangrijk deel uitmaken van een team’s identiteit - en daarom zijn we er trots op dat we jou de mogelijkheid kunnen geven om precies de teamtruien te ontwerpen die jouw team het beste vertegenwoordigen.

Teamtruien met bedrukking

Craft teamtruien met bedrukking
Begin met ontwerpen

Wij gebruiken diverse fabrikanten van voetbal teamtruien - waardoor wij ook een grote selectie modellen en basisontwerpen kunnen aanbieden. Daarnaast kan je zelf kiezen welke bedrukking je wilt op jouw spelertruien en daarmee je eigen stempel op de truien zetten.

Wij hebben verschillende standaarden voor maten van nummer, naam en logo’s. Wij weten ook waar deze normaal gesproken moeten staan. Hierdoor ben je verzekerd van een mooi en professioneel resultaat - zonder dat je zelf een hoop tijd gebruikt bij het kiezen van de grootte van het logo of waar deze het beste geplaatst kan worden. Heb je speciale wensen bijv. grotere nummers of namen dan normaal, dan is dit ook altijd te regelen.

Naam en nummer op je teamtruien

Joma teamtruien met bedrukking

Begin met ontwerpen

Er is een grote keuzevrijheid, wanneer je naam en nummer voor je truien moet kiezen. Naam en nummer zijn bij de prijs voor alle teamtruien inbegrepen en je kan tegelijkertijd precies het lettertype kiezen die je wilt.

Om het makkelijker te maken, hebben we een aantal standaard lettertypen waaruit je kan kiezen, waar ongeveer 95% gebruik van maakt. De laatste 5% vind zelf een lettertype, en die sturen ze dan in een bestand naar ons toe. Beide is mogelijk - dus je bepaalt zelf welke optie je gebruikt.

Naast een naam en nummer is het ook mogelijk om je spelertenue met iets anders te bedrukken. Dit is vaak een clublogo of bijv. een sponsorlogo. Maar soms zien we dat er in plaats van een logo een teamnaam of iets anders wordt bedrukt op de truien.

De mogelijkheden zijn talrijk - en er zijn eigenlijk geen beperkingen qua kleuren.

Teamtruien voor voetbal

teamtruien met bedrukking

Begin met ontwerpen

In de loop van de tijd hebben we voornamelijk teamtruien voor voetbal geleverd. De eerste truien die over de toonbank gingen waren ook voetbal teamtruien - en daarom hebben deze een speciale plek in ons hart.

Vandaag maken we echter tenues voor vele verschillende sporten bijv. handbal, vlagvoetbal etc. De kwaliteit- en ontwerp eisen zijn vaak hetzelfde ongeacht de sport, dus onze ervaring met teamtruien voor voetbal kunnen we ook toepassen op de andere.

Teamkleding voor zowel grote als kleine teams

Bij Sportmonda hebben we geen minimum bestelgrootte. Het is dus mogelijk voor zowel grote als kleine teams om bij ons een persoonlijk teamtenue te ontwerpen en bestellen.

Wij vinden dat elk team recht heeft op fantastische teamkleding - en met onze prijzen en mogelijkheden proberen we voor meer fantastische tenues te zorgen op de Belgiëse velden.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je ons assortiment en onze prijzen bekijken door hieronder te klikken:

Begin met ontwerpen

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)