Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Teamtenues ontwerpen voor je eigen team

Ontwerp en koop bedrukken teamtenues voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Teamtenues ontwerpen voor je eigen team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe teamtenues bedrukken nodig voor je eigen team?

Bij Sportmonda verkopen en bedrukken wij teamtenues voor veel verschillende sporten, bijv. voetbal, handbal, basketbal en vlagvoetbal. Wij zijn trots op onze service en de indrukwekkende producten die we leveren..

Voorbeelden van teamtenues

Voetbal teamtenues - Joma Tiger II

Bekijk prijzen en selectie

Onze primaire fabrikanten van voetbal teamtenues zijn de Italiaanse Macron en de Spaanse Joma. Er zijn verschillende redenen dat wij voor een samenwerking met deze fabrikanten hebben gekozen, maar voornamelijk vanwege de hoge kwaliteit van hun teamtenues - tegen een goede prijs.

Voor inspiratie voor de juiste keuze vindt je hieronder een aantal voorbeelden van teamtenues van deze twee fabrikanten.

Joma Europa III voetbal teamtenues

Hou je van strepen, dan zijn deze voetbal teamtenues een zeer goede keuze. Veel sportmerken hebben over tijd geprobeerd om de strepen te gebruiken, maar wij zijn van mening dat Joma met de Europa III trui een zeer goede oplossing heeft gevonden voor deze klassieker.

Joma Europa III teamtenues zijn verkrijgbaar in een grote selectie kleuren, maar onze favoriet, moeten we toegeven, is de versie in de kleuren navy en rood. Er zijn echter veel mogelijke combinaties, waarvan wij vinden dat Joma een goede keuze heeft gemaakt.

Deze tenues zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit. Europa III is gemaakt van het materiaal Interlock, welke zijn geweven van polyester draden. Dit materiaal wordt gekenmerkt door zijn compacte en sterke oppervlak, die zowel prettig aanvoelt en zeer duurzaam is. De truien zijn ook zeer licht en daardoor zeer fijn om te dragen.

Macron Jupiter teamtenues

Jupiter is in 2014 opgenomen in de Macron portfolio van teamtenues. Deze teamtenues zijn modern, maar ook stijlvol en eenvoudig in het ontwerp. Bovendien ligt de Jupiter teamtenue in de top van wat er op de markt beschikbaar is, als we hebben over kwaliteit.

De Jupiter teamtenue is momenteel beschikbaar in zes verschillende kleuren. Het is echter mogelijk dat de selectie van kleuren wordt uitgebreid, aangezien dit product een top seller is voor Macron.

Jupiter wordt gemaakt van het materiaal Softlock, dat is gebaseerd op polyester draden. Volgense ons zijn teamtenuen gemaakt van Softlock een van de meest comfortabele op de markt. Tegelijkertijd wordt “micro-mesh” op geselecteerde locaties geplaatst, waardoor een zeer goede luchtcirculatie wordt gewaarborgd.

Macron Kuma voetbal teamtenues

Kuma teamtenuen van het Italiaanse Macron zijn een van ons meest populaire teamtenues. Dit komt waarschijnlijk door de combinatie van een zeer mooi ontwerp en een top kwaliteit.

Met Kuma-teamtenues ben je ervan verzekerd dat je wordt opgemerkt, en tegelijkertijd is de kleding zeer licht en het heeft een voortreffelijke luchtcirculatie.

Kuma voetbal teamtenues zijn gemaakt van Evertex, welke een zeer licht en comfortabel materiaal is, geweven van polyester. Bovendien zijn er op een aantal strategische plekken, bijv. in beide zijden van de trui, “micro mesh” stukken ingezet om een goede luchtcirculatie te garanderen.

Kuma in de kleuren navy/rood/wit is eerder onze best verkochte voetbaltenue geweest. Als op deze tenues een witte bedrukking wordt geplaatst, dan kunnen we het er over eens zijn, dat dit een fantastische mooi tenue is, die de moderne look met de klassieke combineert.

Koop van teamtenues - een proces met grote keuzevrijheid

Wij vinden het belangrijk dat je een grote keuzevrijheid hebt bij het kopen van je teamtenues. Daarom heb je bijv. de mogelijkheid om de truien en shorts te combineren precies zoals jij het wilt. Bovendien ben je niet verplicht om vaste aantallen te bestellen, zoals bijv. 20+1. Je kan bij ons precies het aantal bestellen dat je nodig hebt.

Onze eerste teamtenues hebben we in 2013 verkocht. Sindsdien hebben een groot assortiment opgebouwd van teamtenues en andere sportkleding met bedrukking. We gebruiken circa een handvol fabrikanten, allemaal gekozen op basis van harde criteria op het gebied van kwaliteit, ontwerp en prijs. Op deze manier garanderen we goede producten en een groot assortiment.

Selectie van basisontwerp teamtenues

Macron Wezen voetbal teamtenues

Bekijk prijzen en selectie

Het selecteren van het perfecte basisontwerp is de eerste stap in het ontwerp- en koopproces. Momenteel kan je kiezen uit 40 verschillende basisontwerpen voor teamtenues, allemaal beschikbaar in diverse kleuren. Hierdoor is een zeer grote keuzemogelijkheid.

Sommige teams hebben vooraf een bepaalde kleur gekozen voor hun tenues. Andere teams kiezen eerst een ontwerp, bijv. met strepen, terwijl een laatste groep helemaal open staat voor alle ideeën. Ongeacht in welke groep jij valt, hopen wij via een groot en gevarieerd assortiment, het perfecte basisontwerp voor jou te hebben.

Selectie van kleuren voor teamtenues en bedrukking

Zodra je het basisontwerp voor je teamtenues hebt gekozen, is het nu tijd om de kleuren voor de tenues en de bedrukking te kiezen. In sommige gevallen wordt deze keuze tegelijk met het uitkiezen van het basisontwerp genomen, terwijl deze beslissing in andere gevallen achter elkaar worden getroffen.

Afhankelijk van het gekozen basisontwerp voor de teamtenues, ligt het aantal keuzemogelijkheden tussen de 4 en 20 mogelijkheden.

Na het kiezen van de kleur voor de teamtenues, is het tijd om de kleur van de bedrukking te kiezen. Normaal gesproken kiest men een contrastkleur, maar soms kan een compleet andere kleur ook goed werken.

Joma Crew III clubkleding

Bekijk prijzen en selectie

Lettertype, ontwerp en locatie van bedrukking op voetbal teamtenues

De laatste stap in het proces is misschien de belangrijkste. Dit is in elk geval het moment, waar je een goede mogelijkheid hebt om je teamtenues heel uniek te maken.

Qua lettertypen zijn er in principe geen grenzen, zolang we hier de juiste bestanden voor kunnen vinden. De meeste teams hebben niet vooraf een beslissing genomen over het lettertype. Indien gewenst, komen we graag met een aantal voorstellen en aanbevelingen.

Een van de andere ontwerpkeuzes die je moet maken is de locatie van de verschillende elementen voor je teamtenues, bijv. logo, naam, nummer, teamnaam etc. Ook hier hebben we een aantal “standaard sjablonen”, die velen benutten, zodat de locatie juist is. Heb je zelf duidelijke ideeën en wensen, dan is er altijd de ruimte om het helemaal op jouw manier te doen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)