Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Team shirts ontwerpen voor je team

Ontwerp en koop bedrukken team shirts voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Team shirts ontwerpen voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe team shirts bedrukken nodig voor je eigen team?

Wanneer je Sportmonda als leverancier kiest voor je team shirts ben je verzekerd van een partner die altijd waarde hecht aan hoge kwaliteit, mooie ontwerpen en een goede prijs. We hebben de laatste jaren team shirts geleverd aan veel tevreden teams in zowel voetbal, handbal, basketbal en vlagvoetbal.

Grote selectie van team shirts tegen goede prijzen

team shirts van Joma voor bijv. voetbal

Begin met ontwerpen

Het is belangrijk voor ons dat je kan kiezen uit een grote selectie ontwerpen en kleuren en momenteel hebben we meer dan 500 ontwerp/kleuren combinaties voor team shirts bedrukken. Dit zorgt ervoor dat de meeste teams bij ons een ontwerp en kleur kunnen vinden, die precies bij hun past.

We gebruiken voornamelijk van drie fabrikanten als het gaat om team shirts. Deze fabrikanten hebben we geselecteerd op basis van een aantal verschillende vereisten zoals onder andere kwaliteit, ontwerp en prijs. Volgens ons behoren deze drie merken tot de allerbeste als het gaat om deze criteria.

Team shirts van het Italiaanse Macron

Het Italiaanse merk Macron begint een voet aan de grond te krijgen in de internationale scene met kledingsponsoring bij onder andere Napoli (IT), Aston Villa (EN) en Lazio (IT). Macron zit misschien nog niet bij de grootste sportmerken in Nederland, maar qua kwaliteit behoren ze tot de beste.

Macron werkt constant aan de ontwikkeling van de technologie achter hun kleding en dit is een van de redenen waarom ademend vermogen en kwaliteit tot de beste in de markt behoren.

Naast de hoge kwaliteit is Macron ook een garantie voor gedurfde ontwerpen. Dit is een van de redenen waarom de Kuma-set van Macron voor een langere periode onze bestverkopende team shirts was. Macron komt historisch gezien elk seizoen met 2-3 nieuwe modellen, waardoor de selectie van team shirts continu wordt bijgewerkt. De tijd van het jaar waarin nieuwe ontwerpen worden gepresenteerd, voelt altijd als een beetje kerst voor ons.

Team shirts van het Spaanse Joma

Het Spaanse merk Joma, die ook gespecialiseerd is in sportkleding heeft de laatste tijd ons hart gestolen. Hun mooie ontwerp zoals bijv. Europa III en hun nieuwe Monarcas spelertruien, zijn volgens ons de mooiste die momenteel verkrijgbaar zijn.

De kwaliteit van Joma’s team shirts is ook een van de beste op de markt, en met een prijs die beduidend lager ligt dan de grootste merken krijg je werkelijk waar voor je geld.

Joma is een merk dat vooral groot is in Zuid Amerika, waar ze ook sponsor zijn voor meerdere grote clubs en nationale teams. In Europa beginnen ze echter ook opgemerkt te worden met sponsoring van grote clubs en inmiddels spelen meerdere Serie A en La Liga clubs in Joma kleding. Onder deze clubs zijn Fiorentina (IT), Palermo (IT), Granada (SP) en Getafe (SP).

Voetbal team shirts van het Deense ATMO

We hebben er onlangs voor gekozen om het Deense sportmerk ATMO toe te voegen aan onze selectie. De strategie van ATMO past precies bij onze vereisten, aangezien ze zich richten op mooie ontwerpen en hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

We verwachten dat ATMO hun assortiment de komende seizoenen zal uitbreiden, waar iedereen van kan profiteren, als hun kwaliteit en ontwerp vasthoudt aan hun huidige assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe voetbal team shirts, dan raden we aan dat je een kijkje neemt bij de ATMO sets.

Emoties spelen ook een rol bij team shirts

Het team shirts Macron voor voetbal of handbal

Begin met ontwerpen

Wij zijn drie jonge sportenthousiastelingen die Sportmonda in 2013 zijn begonnen. We houden van sport en zijn altijd erg gericht op de kwaliteit van apparatuur en team shirts. We hadden als beoefenaars van voetbal, flagvoetbal en handbal altijd moeite om een leverancier van onze sportkleding te vinden die voldeed aan onze eisen. Dit was onze motivatie om Sportmonda te starten en na te zijn uitgegroeid tot de voorkeursleverancier van team shirts in de Scandinavische regio. Dit was ook de reden dat wij Sportmonda zijn begonnen, met als doel om de voorkeursleverancier van team shirts te worden in Noord Europa.

Voor ons zijn team shirts niet zomaar een uniform dat je aantrekt om te sporten. Voor ons kan bijvoorbeeld de juiste team shirts veel emotie opwekken bijv. trots, vreugde en een gevoel van samenhorigheid. Deze gevoelens komen ook bij ons terug elke keer dat we onze fantastische voetbalshirts aantrekken, ongeacht of het voor een groot toernooi of een trainingswedstrijd voor de lol is - het gevoel van saamhorigheid en trots kan in beide gevallen even groot zijn.

Het is dus ons doel, om dezelfde gevoelens te creëren voor teams die hun team shirts bij ons kopen. We zeggen niet dat je een betere sportman/vrouw wordt met een fantastisch team shirts, maar we willen de invloed van het mentale aspect, zoals bijv. trots niet onderschatten.

De team shirts die je graag wilt hebben

Onze basisdoelstelling is om precies de team shirts te leveren die je wilt hebben. Daarom is het mogelijk om truien, shorts en sokken te combineren precies zoals je wilt. Hier zijn geen grenzen voor en met dezelfde flexibiliteit kan je ook je eigen bedrukking zoals locatie, kleur en lettertype bepalen.

Ondanks de grote keuzevrijheid willen we het ook gemakkelijk en eenvoudig maken, indien je niet zelf je eigen ontwerp wil maken. We hebben daarom een aantal sjablonen, standaarden en pakketten samengesteld die het gemakkelijker maken om een volledige team shirts te kiezen met bijv. naam en nummer. Het maakt niet uit of het een team shirts is voor handbal, voetbal of iets anders.

Sjablonen, kaders en ervaring

Zoals eerder genoemd hebben we een aantal sjablonen en standaarden voor ontwerpen, bijv. voor lettertypen, voor diegenen die geen speciale oplossing zoeken op alle parameters. Hier kan je bijv. uit zes lettertypen kiezen.

Wij ondersteunen je graag met alles wat je nodig hebt in het ontwerpproces en het is uiteraard ons doel om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken. We zorgen er dus ook altijd voor dat we over voldoende informatie beschikken om je team shirts te bedrukken.

Daarnaast hebben we ook een aantal standaarden gedefinieerd met betrekking tot de grootte en locatie van de bedrukking. Wil je bijv. een nummer en naam op de kleding, dan is hier een standaard locatie en grootte voor, tenzij je speciale wensen hebt. Dit geldt ook voor logo’s en sponsorbedrukking.

Voetbal team shirts

Begin met ontwerpen

Team shirts voor alle situaties

Ongeacht of je in een toernooi van de KNVB, KNHB of een andere bond speelt - of misschien gewoon in een privé toernooi - dan hebben wij de juiste team shirts voor jou.

Voor ons staat een ‘goede prijs’ symbool voor waar voor je geld, en we streven er altijd naar dat onze klanten dit ervaren. We hebben daarom ook team shirts op verschillende prijsniveaus en bij ons is het mogelijk om jerseys te kopen vanaf 40 € per persoon incl. BTW en bedrukking.

In vergelijking met de hoge kwaliteit die we garanderen voor al onze gamesets, is dit een bijna ongehoorde goede prijs. We hopen daarom dat hierdoor meer teams geweldige team shirts kopen, waar ze trots op zijn.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)