Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sportkleding voor teams

Ontwerpen je eigen sportkleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sportkleding voor teams

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sportkleding nodig voor je team?

Sportkleding ontwerpen doe je heel eenvoudig online. Sportmonda biedt je namelijk een handige design tool waarmee je de mooiste sport shirts ontwerpt en laat bedrukken. Bijvoorbeeld voor jouw voetbalteam, zaalvoetbal of een andere sport. Onze sportkleding kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Personaliseer jouw shirts of tenues vandaag nog. Bijvoorbeeld met een spelersnaam, rugnummer of sponsor logo.

Sportkleding ontwerpen en laten bedrukken
Begin met ontwerpen

Online sportkleding personaliseren met opdruk

Welke sport jij ook beoefend, goede sportkleding is een must. Hierbij kun je denken aan voetbal shirts, shorts of volledige tenues. De kleding van Sportmonda voldoet aan de hoogste eisen. De stof is ademend en houdt je droog en koel wanneer dat nodig is. Ontwerp gepersonaliseerde sporttenues voor jouw team, club of gewoon voor jezelf. Ontwerp zelf een opdruk met een naam of een rugnummer. Natuurlijk zorgen wij voor een perfecte bedrukking. Van ontwerp tot uiteindelijke levering.

Sport kleding en shirts ontwerpen met een design tool

Natuurlijk wil je een professionele indruk maken als je voetbalt binnen een team of club. Sportkleding bedrukken is daarbij onmisbaar. Met behulp van onze design tool ontwerp je deze sportkleding heel eenvoudig. Bij Sportmonda kun je verschillende kleuren en soorten sportkleding ontwerpen. Nadat je de gewenste kleur hebt gekozen, bepaal je zelf de opdruk.

Dat kan een rugnummer zijn op de achterzijde van de sportkleding of op de broek. Natuurlijk kun je ook sportkleding met logo laten drukken met een spelersnaam. Wordt jouw team of club gesponsord? Wij voorzien jouw sportkleding zelfs van een één- of meerkleurig logo. Ook deze afbeeldingen kun je uploaden via onze design tool.

Kwalitatieve sportkleding met spelersnaam of rugnummer

Kwalitatieve sportkleding met spelersnaam of rugnummer
Begin met ontwerpen

Welke opdruk jij ook wenst, bij Sportmonda realiseren we het snel en vakkundig. Dat komt omdat we niet afhankelijk zijn van derden. Het gehele proces houden we in eigen hand. Zo kunnen we nog sneller inspelen op jouw wensen. Bijvoorbeeld als je nieuwe sportkleding wilt laten voorzien van dezelfde opdruk. Al jouw vorige ontwerpen en bestellingen blijven namelijk bewaard. Dat geldt ook voor de uploads van logo’s en afbeeldingen. Je hoeft de sportkleding met eigen naam of rugnummers dus niet nogmaals te ontwerpen.

Welke sportkleding kan ik online laten bedrukken?

Bij Sportmonda bedrukken we kleding voor de meest uiteenlopende sporten. Van zaalvoetbal en voetbal tot aan handbal en korfbal. In welke discipline jij ook actief bent, wij voorzien je altijd van een professioneel tenue. Natuurlijk met de bedrukking die jij wenst. Of dat nu gaat om een voetbalshirt, trainingsbroek, tracksuit of een compleet tenue voor jouw club. Sportmonda is dan ook niet voor niets dé specialist in sportkleding bedrukkingen.

Zodra je jouw ontwerp hebt afgerond, kun je direct een maatwerk offerte aanvragen. Wij streven ernaar om je binnen 8 uur te voorzien van een scherpe prijsopgave. Natuurlijk voorzien we je ook direct van een preview. Ben je tevreden? Dan gaan we na betaling direct aan de slag met het bedrukken van jouw sportkleding. Binnen 14 dagen kun je voetballen of sporten in de gepersonaliseerde sport kleding of tenues die je zelf hebt ontworpen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)