Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sportkleding ontwerpen voor je team

Je eigen sportkleding ontwerpen in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sportkleding ontwerpen voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sportkleding ontwerpen voor je team?

Als jij trainer of leider bent in de sportwereld, dan heb je vanzelfsprekend sportkleding nodig voor jouw team. Wij van Sportmonda helpen je graag om de mooiste sportkleding te ontwerpen. Bovendien kan je hierbij zelf kiezen wat voor shirts jij mooi vindt: van kleuren tot logo’s.

Sportkleding ontwerpen zelf online
Bekijk prijzen en selectie

Hoe u uw Sportkleding ontwerpen

Onze design-tool is ontworpen met behulp van meerdere basisontwerpen. Jij maakt er vervolgens zelf jouw eigen versie van op basis van kleur, lettertype en bedrukking. Hierdoor weet jij ook meteen zeker dat de kleding zal voldoen aan de eisen van jouw sportclub.

Daarom hanteren we bij het ontwerpproces ook een aantal belangrijke regels. Zo hanteren we een maximum limiet van 13 tekens voor het invoeren van de naam. En vragen we je om een rugnummer te kiezen tussen 1 en 99. Zo ben je er in ieder geval van verzekerd dat de gehele naam op het shirt past en het nummer goed zichtbaar is.

Om de sportkleding helemaal af te maken, kunnen we ook logo’s op de shirts drukken. Denk aan logo’s van sponsoren of van jouw club zelf. Dit oogt meteen een stuk professioneler. Bovendien drukken wij het clublogo gratis op de tenues, mits ze in één kleur gedrukt kunnen worden.

Bij Sportmonda vinden het belangrijk om kwaliteit af te leveren, daarom kiezen we voor sterke merken binnen de sportkleding. We bedrukken onder andere kleding van Craft, Macron en Joma. Alle 3 kun je kennen van meerdere clubs uit de Eredivisie.

Geweldige prijzen en kortingen

Geweldige prijzen en kortingen
Bekijk prijzen en selectie

Ben jij nu actief binnen een kleinschalige sportclub en past het laten maken van sportkleding eigenlijk niet binnen jullie budget? Wellicht is het dan een slim plan om te gaan werken met sponsoren. Speciaal hiervoor hebben wij een gids ontwikkeld: ‘Steun voor clubs’. Met deze gids leer je hoe je sponsoren kan vinden en krijg je advies over het aantrekken van financiële steun via fondsen of crowdfunding. Zodra je een geschikte sponsor hebt gevonden, hoef je enkel om het logo te vragen en drukken wij deze voor jullie op het shirt!

Bovendien is het ook mogelijk om korting te krijgen op jouw sportkleding. Wil jij de kosten sportkleding bedrukken binnen de perken houden? Denk er dan eens over na om het Sportmonda logo op jullie sportkleding te laten drukken.

Ontwerp en bestel vandaag nog je sportkleding

Heb je moeite met het zelf ontwerpen van jouw sportkleding? Weet dan dat onze design-tool is ontworpen door sportliefhebbers met jaren ervaring. Zij weten exact waar fijne sportkleding aan moet voldoen én hebben ervoor gezorgd dat je enkel de mooiste combinaties kan maken. Zo weet je zeker dat jouw sporters niet in vloekende kleding over het veld gaan. En kom je er zelf niet uit of ben je niet in staat om een bepaalde kleurencombinatie te maken? Neem dan gerust contact met ons op.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)