Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sport shirts bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken sport shirts voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sport shirts bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sport shirts bedrukken nodig voor je team?

Sport shirts zijn niet compleet zonder een professionele bedrukking. Zeker niet als je sport of voetbalt binnen een club of vereniging. Je kunt deze shirts laten bedrukken met een rugnummer, spelersnaam of logo. Bijvoorbeeld van de vereniging of van het sponsorbedrijf. Bij Sportmonda ontwerp je de mooiste sport shirts zelf. Dat doe je met behulp van onze eenvoudige online design tool. Vanaf nu draag je altijd een gepersonaliseerd sporttenue.

Sport shirts met naam zelf ontwerpen
Bekijk prijzen en selectie

Zelf sport shirts laten bedrukken voor voetbal, handbal of teamsporten

Welke sport je ook beoefend, goede kleding is daarbij onmisbaar. Zeker als je sport in een team- of wedstrijdverband. In dat geval wil je ook shirts dragen die er professioneel uitzien. Bijvoorbeeld in de kleuren van jouw vereniging en bedrukt met spelers namen of rugnummers. Laat je de shirts liever bedrukken met een clublogo of sponsor logo? Ook dat doe je heel simpel via de tool op onze website. Zo ontwerp je altijd een uniek shirt.

Sport shirtjes ontwerpen in elk gewenst lettertype en kleur

Door gebruik te maken van de design tool maak je in een handomdraai de mooiste sportkleding. Bijvoorbeeld voor jouw voetbalteam, zaalvoetbalvereniging, korfbal of handbalclub. Je ontwerpt niet alleen shirts, maar desgewenst ook sportbroeken, trainingspakken uit- en thuistenues. Ontwerp een sportshirt met een rugnummer op de voorzijde of achterzijde. Wil je ook een spelersnaam toevoegen? Dan bepaal je zelf het lettertype én de kleur van de bedrukking. Dan kan in één of meerdere kleuren.

Kan ik de shirts ook laten bedrukken met een logo?
Bekijk prijzen en selectie

Dat kan zeker. Bij Sportmonda voorzien we het voetbalshirt of de sportkleding van jouw keuze graag met een mooi logo. Natuurlijk in de kleuren die jij wenst. Via onze design tool kun je eenvoudig een logo uploaden in een .ai of .svg bestand. Een logo aanleveren met een .eps bestand kan ook. Bijvoorbeeld van jouw voetbalclub of handbalvereniging. Je kunt de sportshirts ook laten bedrukken met een sponsoring. De positie van het logo bepaal je zelf. Dat kan op de voorzijde van het shirt, op de borst of op de rug.

Vandaag nog online een sportshirt met bedrukking ontwerpen

Ontwerp jouw unieke sport shirt vandaag nog en ontvang deze al binnen 14 dagen in huis. Het ontwerpen via onze tool is niet moeilijk. Door gebruik te maken van onze basis voorbeelden, ontwerp je altijd zelf een professioneel shirt met een mooie bedrukking. Bijvoorbeeld met de namen van de spelers, de rugnummers of een bedrijfslogo. Sportmonda voorziet je direct van een maatwerk prijsopgave zodra je jouw ontwerp hebt afgerond en doorgestuurd.

Deze prijsopgave is natuurlijk ook voorzien van een voorbeeld. Ben je tevreden? Dan gaan we na jouw goedkeuring direct aan de slag. Bij Sportmonda hebben we elke stap van het proces in eigen beheer. Het bedrukken van jouw sport shirts loopt dus geen vertraging op. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je de bedrukte sportshirts binnen 14 dagen. Draag ze in teamverband binnen jouw sportclub of geniet van een professionele uitstraling als individuele sporter.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)