Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Spelertruien - ontwerp en bestel je nieuwe spelertruien met eigen bedrukking

Ben je op zoek naar nieuwe spelertruien voor je team of vereniging? Doe jezelf dan een plezier en neem een kijkje bij onze selectie van spelertruien en andere sportkleding met bedrukking. De kwaliteit en het ontwerp zijn helemaal fantastisch - en we hebben altijd goed en concurrerende prijzen.

Spelertruien met bedrukking

Craft Pro Control Button spelertruien met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Gemeenschappelijke sporttruien met bedrukking geven sportteams ongetwijfeld een gevoel van saamhorigheid en trots. Als je tegelijkertijd hoogwaardige sporttruien met mooie ontwerpen hebt, zal het effect alleen maar groeien, en veel van onze motivatie is hier te vinden. We hebben de ambitie om spelertruien van hoge kwaliteit te leveren voor teams van elke omvang.

De bedrukking is een belangrijk element als het gaat om sportkleding voor voetbal, handbal of andere sporten. Daarom is er een enorme keuzevrijheid met betrekking tot de bedrukking, en we helpen uiteraard graag met advies en begeleiding, zodat je bijv. verzekerd bent van het juiste formaat van de bedrukking.

Sportkleding voor voetbal

Wij zijn begonnen met het maken van sportkleding voor voetbal. Daarom heeft sportkleding voor voetbal een speciaal plekje in ons hart.

We hebben zelf allemaal gevoetbald - op deze manier zijn we begonnen met een grondige kennis van de vereisten en verwachtingen die spelers hebben van spelertruien. In de loop van de tijd hebben we echter geleerd dat veel van de verwachtingen ten aanzien van kwaliteit, ontwerp en afdrukken voor een aantal sporten geldt.

Sportkleding voor handbal

Joma Inter spelertruien met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Als het gaat om kleding voor handbalspelers, zegt onze ervaring dat er veel aandacht is voor duurzaamheid, omdat er vaak aan de truien wordt getrokken. Onze kwaliteitstest van de kleding bevat dit daarom ook, om ervoor te zorgen dat we aan de verwachting kunnen voldoen.

De meeste andere parameters van spelertruien voor handbal zijn echter vergelijkbaar met die van voetbal spelertruien.

Goedkope spelertruien

We verkopen spelertruien met bedrukking met verschillende prijsniveaus, dus het is altijd mogelijk om een goedkope spelertrui bij ons te vinden. Het is echter belangrijk voor ons, om te benadrukken dat wij geen compromis sluiten met de kwaliteit van de kleding.

Het is daarom ook niet onmogelijk dat je elders goedkopere spelertruien kan vinden. We kunnen echter wel garanderen dat je kwaliteit en waar voor je geld krijgt, als je ervoor kiest om bij ons goedkope spelertruien te bestellen.

Geselecteerde fabrikanten van spelertruien

De fabrikanten die we vandaag in het assortiment hebben, zijn door ons geselecteerd vanwege drie parameters: hoge kwaliteit, mooi ontwerp en goede prijzen.

Speler truien van Joma

Het Spaanse Joma is een van de merken die we hebben geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment van spelertruien, trainingsets en accessoires.

De kwaliteit en het ontwerp van Joma zijn helemaal fantastisch en er zijn meerdere teams in de beste Europese ligas die spelen in teamtruien van Joma.

Spelertruien vanATMO

Wij hebben er voor gekozen om het Deense sportmerk ATMO aan ons assortiment toe te voegen. Dit is voornamelijk omdat we veel potentieel zien in dit merk.

ATMO heeft een grote focus op kwaliteit en design - en terwijl hun assortiment groeit, zullen we ontwerpen en modellen kunnen aanbieden die niet elders verkrijgbaar zijn.

Spelertruien van Macron

Macron Wezen teamtenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Een derde voorbeeld van een merk dat we hebben geselecteerd is het Italiaanse Macron.

Macron was een van de eerste merken, waar we mee begonnen zijn - en we hebben sindsdien een goede samenwerking. Macron staat garant voor spelertruien van de hoogste kwaliteit en de prijs ligt onder dat van de duurste merken.

Het is daarom de moeite waard om de fantastische sets van Macron in de gaten te houden als je naar onze grote selectie kijkt.

LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)