Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbalshirts ontwerpen voor je team

Je eigen voetbalshirt ontwerpen in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbalshirts ontwerpen voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbalshirts ontwerpen voor je team?

Zijn de oude teamtenues versleten? Of ben je een nieuw team begonnen, en willen jullie nu wel echt gezien worden op het veld? Ontwerp dan jouw eigen voetbalshirts bij ons, met naam en rugnummer. We hebben momenteel 14 verschillende basisontwerpen om uit te kiezen, en gemiddeld heeft elk shirt meer dan 7 verschillende kleuropties. Er is daarom ruim voldoende keuze en talloze mogelijkheden om het ontwerp te maken, precies zoals jij in gedachten had.

Ontwerp voetbalshirts met eigen print
Begin met ontwerpen

Al sinds 2013 verkopen we voetbalshirts met diverse leuke prints en wij hebben daarbij ruimschoots affiniteit verkregen met alle facetten van de branche. Dit wordt vooral duidelijk bij het gebruiken van onze designtool; waarmee alleen maar oogstrelende combinaties gemaakt kunnen worden, die visueel kloppen. Zo ben je ervan verzekerd, dat je geen style-blunder zal maken. De design-tool biedt dus alleen mooie combinaties en maakt het ontwerpprocess makkelijk en overzichtelijk. Alle teamtenues kun je laten voorzien van naam, rugnummer, lettertype en kleur.

Je hebt waarschijnlijk al een goed idee van hoe de nieuwe teamshirts eruit moeten gaan zien. Misschien heb je je laten inspireren door het kleurenpalet van jouw favoriete voetbalteam? Hoe dan ook, je wil zorgen dat je opvalt met jouw ontwerp en andere teams jaloers maakt. Volgens onze ervaring wordt een clubtenue het leukst en het meest opvallend wanneer het voorzien is van eigen naam, rugnummer, club- en sponsorlogo. Dit maakt aan andere clubs duidelijk dat dit een club is die serieus genomen moet worden.

Wij hebben nog geen sponsor - wat zijn de mogelijkheden?

Het benaderen van een toekomstige sponsor kan moeilijk zijn, daarom hebben wij een handleiding ontwikkeld voor clubs die steun nodig hebben bij het vinden van een geschikte sponsor. De handleiding heet steun voor clubs en zal onder andere een steuntje in de rug zijn bij het schrijven naar grote bedrijven. Vind hier de handleiding met verschillende tips. Jullie kunnen ook zo veel geluk hebben dat een bedrijf zich aangemeld heeft voor ons Sponsor concept, dat de club de mogelijkheid geeft om hun clubtenues met 25% korting te verkrijgen. Dit is vaak maar in een beperkte periode geldig, dus zorg dat je ons volgt op de sociale media en/of schrijf je in voor ons nieuwbrief, dan zal je altijd op de hoogte zijn van aanbiedingen

Ontwerp voetbalshirts voor bedrijfsvoetbal

Ontwerp voetbalshirts voor bedrijfsvoetbal
Begin met ontwerpen

Hebben jullie bedrijfsteam voetbalshirts nodig voor bij een toernooi of een bedrijfsevenement? Dan kunnen wij helpen bij het ontwerpen van de shirts. Wij helpen graag bij het kiezen van het juiste ontwerp, en zo hebben we al veel grote bedrijven in Europa voorzien van een ontwerp dat perfect paste bij hun wensen. De standaard levertijd voor bedrijven is 14 dagen, maar als jullie de kleding sneller nodig hebben, verzoeken we jullie om contact met ons op te nemen. In de regel hebben we altijd enkele modellen op voorraad, die sneller geleverd kunnen worden.

Bij het bestellen van shirts met een print is het van belang dat de opgestuurde logo in een zo hoog mogelijke resolutie wordt geleverd. Bij voorkeur eps, svg of Ai -formaat - dit zal het beste resultaat opleveren. Is het niet mogelijk om het logo in een van deze formaten te leveren, dan kun je ook een .jpg of .png opsturen in hoge resolutie, wat wij in de regel ook kunnen gebruiken.

Ontwerp voetbalshirts voor kinderen

Ontwerp voetbaltenues voor kinderen
Begin met ontwerpen

We leveren voetbalkleding voor kinderen in het hele land en wat we vaak te horen krijgen is dat het moeilijk is om de maat van kinderkleding in te schatten. Ze groeien erg snel op jonge leeftijd, wat het lastig maakt om een maat te kiezen voor de volgende teamtenues. Een goede aanwijzing is om altijd één maat groter te bestellen dan de huidige voetbalshirts. Zo zorg je ervoor dat de teamtenues minimaal anderhalf jaar meegaan. Na 2 jaar zullen teamtenues over het algemeen sowieso versleten zijn, als ze het hele jaar gebruikt worden voor zowel trainingen als wedstrijden, 1 keer in de week.

Wassen van sportkleding

Zorg dat je de nieuwe voetbalshirts altijd op max. 30 graden wast. Anders loop je de risico dat de print op de shirt snel versleten zal zijn. Vermijd ook het gebruik van wasverzachters, omdat dit slijtage aan het materiaal veroorzaakt. Ruikt de kleding muf, adviseren wij om een bekledingreiniger zoals HG Textielreiniger te gebruiken. HG kan ook gebruikt worden voor schoenen, ander sportkleding en sportartikelen. Vermijd ook het drogen van kleding in een droger - dit is de grootste vijand van kledingprint.

Ontwerp teamtenues med lange mouwen

Ontwerp voetbalshirts met lange mouwen
Begin met ontwerpen

Bij het bestellen van teamtenues is het belangrijk om te kijken naar de individuele wensen van elk teamlid. Elke speler heeft zijn of haar eigen voorkeuren, net zoals wij dat ook zien in het professionele voetbal. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een speler bijv. kiest voor het dragen van lange mouwen. Er wordt meer warmte vastgehouden en het biedt tegelijk bescherming tegen schaafwonden op armen en ellebogen, wat vooral veel voorkomt bij het spelen op kunstgras.

Ontwerp voetbalshirts voor jullie voetbalclub

Als jullie nieuwe clubtenues nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons en informeer naar de mogelijkheden. We kunnen alles: van een club-afspraak maken tot het leveren van een enkel bestelling. Veel kleine clubs in België hebben al genoten van de grote vrijheid die wij bieden bij het ontwerpproces. De designs die ontworpen worden bij het maken van een club-afspraak, kunnen óf door jullie zelf gemaakt worden met de design-tool, of jullie kunnen het ontwerpen volledig aan ons overlaten. Bij het maken van een club-afspraak kunnen jullie korting krijgen bij ons.

Alle clubs zijn verschillend en hebben andere vereisten voor hun voetbalshirts. Informeer daarom naar de mogelijkheden, en laten we samen de beste oplossing vinden voor jullie club.

Hulp bij het ontwerpen van voetbalshirts

Wij hebben veel ervaring met het maken van de mooiste voetbaltenues, voetbalshirts en andere sportkleding, dus stuur ons gewoon een e-mail, als je er niet uitkomt of advies nodig hebt bij het kiezen van een ontwerp. Gaat jouw voorkeur uit naar zelf de shirts te ontwerpen? Gebruik dan de design-tool waarmee je het ideale ontwerp kan maken. Hierna is het heel eenvoudig; stuur het ontwerp naar ons via de website. Hierna zullen wij een prijsberekening maken en die per mail naar jullie opsturen . Zodra het bod geaccepteerd is, moet een teamlijst met aantal leden, de gewenste maten en club- en eventueel sponsorlogo opgestuurd worden. Hierna zal een grafisch ontwerp gemaakt worden van de kleding, dat samen met de bestellingsbevestiging opgestuurd wordt naar jullie. Nadat het grafisch ontwerp bekeken is en jullie helemaal tevreden zijn, hebben wij een laatste bevestiging nodig voordat we met de productie beginnen.

De kleding wordt in-house gemaakt, waarbij we controleren of alles klopt en ook zelf de kleding printen. Wanneer de bestelling klaar is, pakken en verzenden we het naar jullie.

Wij willen het zo leuk en eenvoudig mogelijk maken om een ​​teamtenue te bestellen bij ons. Als jullie suggesties hebben voor verbeteringen, dan ontvangen we graag feedback!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)