Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Keeper

Over keepersets en keepershandschoenen

Ontvang je eigen keeperset met naam- en nummer - zonder extra kosten. We hebben alles voor de keeper, van truitjes tot handschoenen en hebben alleen de beste keepersets geselecteerd. Onze keeperskleding bestaat voornamelijk uit het Spaanse Joma en het Italiaanse Macron. Beide merken worden gebruikt door verschillende Premier League-, LA-league- en Series A-clubs.

De kleuren van de keeperset zijn erg belangrijk. Een keeper moet andere kleuren hebben dan de rest van het team en de scheidsrechter. Daarom zijn onze keepersets verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Probeer altijd, voor zover mogelijk, om een goede contrast te vinden bij de tenues die je hebt gekozen. Heb je bijv. voor een rood tenue gekozen, kies dan bijv. een gele keeperset of andersom.

Ben je op zoek naar handschoenen die bij je keeperset passen, dan kunnen wij onder andere handschoenen van het kwaliteitsmerk Reusch aanbieden, welke door meerdere topkeepers in Europa gebruikt worden. De handschoenen geven een goede grip op de bal en hebben een unieke flexibiliteit. Dit betekent dat je de bal vasthoudt en verbeteren je kansen om de meest onmogelijke ballen te stoppen in zowel droog als nat weer.

Bedrukking op bestaande keepersets

Heb je al een keeperset, die je graag bedrukt wilt hebben? Wij bieden ook bedrukking op bestaande keeperskleding aan. Stuur een e-mail naar info@sportmonda.com met je wensen met betrekking tot bedrukking en evt. bestanden voor bedrukking.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)