Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Joma voetbalkleding ontwerpen

Je eigen Joma teamwear ontwerpen in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Joma voetbalkleding ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe Joma sporttenues bedrukken nodig voor je team?

We selecteren onze leveranciers erg zorgvuldig omdat ze aan al onze vereisten moeten voldoen. Hier steekt Joma er met kop en schouders boven uit met hoge kwaliteit, mooie ontwerpen en de juiste prijzen. Het is een product dat wij trots aanbieden aan jullie.

Joma Champion V voetbalkleding met print
Bekijk prijzen en selectie

Bekijk het assortiment van Joma teamtenues, voetbalkleding en voetbalaccessoires op de voorpagina in de design-tool en word zelf overtuigd van de goede prijs/kwaliteit verhouding!

Enkele feiten over Joma

Joma is een Spaanse sportkledingfabrikant. Ze produceren zowel schoenen als kleding voor voetbal, futsal, basketbal, volleybal, hardlopen, tennis, padel en fitness. Hun fabriek is gevestigd in Toledo in hartje Spanje en vanaf hier ontvangen we al onze Joma-kleding.

Het bedrijf werd in 1965 opgericht, maar richtte zich in die tijd voornamelijk op de productie van schoenen voor dagelijks gebruik. In 1968 begon het bedrijf zich te specialiseren in productie en distributie van sportschoenen. Na een aantal jaren succesvol te zijn geweest op dit gebied besloot Joma de markt voor voetbalkleding te betreden.

Hun doel was aanvankelijk om de toonaangevende producent van sportkleding in Spanje te worden - waarin ze relatief snel slaagden. Toen begon ook de internationale verkoop op gang te komen, wat éen van de redenen is waarom wij vandaag de Joma-voetbaltenues aan kunnen bieden. Tegenwoordig zijn Joma-producten verkrijgbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld!

Wanneer men -op basis van verschillende criteria- probeert de grootste voetbalmerken in Europa te rangschikken, wordt Joma vaak tot de allerbeste gerekend. Dit ongeacht of het aantal verkochte tenues of sponsorschappen van de grootste voetbalteams wordt gemeten.

Welke voetbalteams spelen in Joma-kleding?

Joma Inter voetbalkleding met opdruk
Bekijk prijzen en selectie

Naast de vele Belgiëse teams die in Joma-sets spelen zijn er ook een aantal internationale grote clubs die voor Joma hebben gekozen.

In Joma’s thuisland hebben o.a. Villarreal CF en Getafe CF ervoor gekozen om in Joma-kleding te spelen.

Joma breidt voortdurend het netwerk uit naar meerdere Europese topclubs en is ook vertegenwoordigd in de Football League Championship (The Champions) (Swansea City), Serie A (Atalanta) en in de Franse Ligue 1 (Toulouse).

Het is echter niet alleen in de voetbalwereld waarin Joma uitblinkt en sponsor is voor grote clubs. De Spaanse en Roemeense nationale handbalteams dragen namelijk ook Joma-sportkleding.

Jomakleding met print

Naast het feit dat ze gespecialiseerd zijn in voetbalkleding, produceert Joma ook een breed assortiment hardloopkleding. Er zijn veel spannende designs en modellen die -net zoals bij hun voetbalkleding- voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Joma heeft ook bij verschillende gelegenheden zowel schoenen als hardloopuitrusting geleverd aan de atleten van het Spaanse atletiekteam. Dit getuigt van de erkenning van hun hoogwaardige producten.

De mooie ontwerpen die we kennen van de Joma-voetbaltenues worden geëvenaard door hun leuke trainingsjack-designs. Ze maken alles; van eenvoudige ontwerpen tot leuke patronen in bonte kleuren. Wij durven daarom te garanderen dat er een ontwerp tussen zit dat bij jouw specifieke wensen past -ongeacht jouw persoonlijke smaak.

Joma voetbalkleding in alle maten

De voetbalkleding van Joma wordt gemaakt voor alle leeftijden, met als kleinste maat 4-6 jaar. Wanneer men net begonnen is met voetbal leren spelen is het belangrijk om een leuk voetbalshirt, een voetbaltenue en geschikte voetbalschoenen te krijgen. Het motiveert om ermee door te gaan en geeft het gevoel van ‘een echte voetballer’ te zijn. Dit is ook waarom het zo belangrijk is om een trainingstenue maar ook een wedstrijdtenue te hebben.

Wanneer men begint met voetbal spelen volgt al snel de eerste match. Hier speelt een mooie outfit wel degelijk een rol. Het geeft zelfvertrouwen om in een professioneel ogend shirt te spelen met eigen naam en rugnummer en de kinderen kunnen daardoor beter relateren aan hun voorbeelden, wat enorm motiveert om elke keer 100% te geven op het veld!

Breed scala aan modellen en kleuren

Joma Combi Footballset met print
Bekijk prijzen en selectie

Wij bieden een grote selectie van Joma voetbalkleding aan met zowel korte als lange mouwen. De kleurencombinaties kies je helemaal zelf. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om verschillende maten te combineren, mocht een speler dit nodig hebben.

Op de website bieden wij de meest gekozen kleurencombinaties aan. Dit betekent niet dat een andere kleurencombinaties dan niet mogelijk zijn. Als jij een idee hebt voor een leuke kleurencombinatie die goed past bij jullie team, neem dan contact met ons op om te kijken of deze combinatie mogelijk is.

Druk op Joma-kleding

Alle voetbalshirts van Joma voldoen aan onze printvereisten. Het is belangrijk dat de voetbalkleding gemaakt is goede kwaliteit, zodat de prints lang meegaan en professioneel uit blijven zien -zelfs na talloze wasbeurten en wedstrijden! De Joma-shirts hebben altijd een effen rug waarop prints duidelijk gedrukt kunnen worden als uitgangspunt. Zelfs de shirts met verschillende patronen en kleurcombinaties, zijn voorzien van een effen rug. Dit zorgt ervoor dat de prints duidelijk gezien worden en mooi in contrast staat tot de basis kleur. Met de juiste kleurselectie kan je de druk echt eruit laten springen.

Seizoen met Joma-voetbalkleding is een seizoen zonder overtrekshirts.

We kennen het allemaal; jullie gaan wedstrijd spelen en komen erachter dat de tegenstanders in precies dezelfde kleurencombinatie spelen. Het is onwijs irritant en jullie moeten nu met overtrek voetbalshirts spelen. Om dit soort problemen te vermijden raden wij aan om bij het ontwerpen een kleurencombinatie te kiezen die minder standaard is.

En andere optie is om gelijk twee sets te bestellen; een thuis-tenue en een uit-tenue. Wanneer jullie hiervoor zouden kiezen, kan er gerekend worden op korting, vanwege de grootte van de bestelling. Informeer naar de mogelijkheden.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)