Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Handbal teamkleding ontwerpen

Ontwerpen je eigen handbal teamkleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Handbal teamkleding ontwerpen

Voorbeelden van handbal teamkleding

Nieuwe handbal teamkleding bedrukken nodig voor je team?

We hebben in de loop der jaren veel handbal teamkleding gemaakt voor teams en clubs in alle soorten en maten. Ons belangrijkste principe is dat het makkelijk moet zijn om coole handbal teamkleding te ontwerpen en te kopen - en daarom kun je in minder dan 5 minuten je eigen teamkleding ontwerpen. Tegelijkertijd garanderen we dat we tegen de beste prijzen in Nederland kunnen leveren.

Handbal teamkleding
Begin met ontwerpen

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je teamkleding, kun je ons schrijven (verkoop@sportmonda.nl). We staan klaar om je te helpen met zowel kleine als grote vragen.

Je krijgt altijd een schets van de sets ter goedkeuring. Zo zorgen we ervoor dat de sets altijd precies zo worden als gewenst.

Naam en nummer van uw handbalsets

We hebben honderden lettertypen doorzocht om de lettertypen te vinden die volgens ons het beste zijn voor handbal teamkleding. We hebben alles praktisch gemaakt, zodat u gemakkelijk kunt kiezen uit de populaire lettertypen hier op de site.

Tegelijkertijd kunt u precies de nummers en namen kiezen die u op de truien wilt hebben. De prijs verhoogt niet welke nummers en namen u kiest. De standaard is dat cijfers maximaal 2 cijfers bevatten, terwijl namen maximaal 13 letters bevatten. We kunnen hier echter uitzonderingen op maken, maar dan moeten we mogelijk de grootte van letters en cijfers wijzigen.

Uw eigen clublogo bedrukken

Handbal teamkleding bedrukken
Begin met ontwerpen

Heeft u geen logo voor uw team, dan kunt u dat bijvoorbeeld. plaats in plaats daarvan uw teamnaam op de teamsets. Sommigen kiezen ervoor om het op hun rug te hebben in plaats van persoonlijke namen, maar je kunt het bijvoorbeeld ook doen. laat het ook afdrukken in kleine letters op de linkerborst (waar het clublogo meestal wordt geplaatst).

We kunnen de meeste bestanden gebruiken, dus stuur ons gewoon wat je beschikbaar hebt. Dan moeten we zeggen of er problemen zijn met de bestanden.

Je eigen sponsor op de handbal teamkleding

Handbal teamkleding sponsor
Begin met ontwerpen

Als je een sponsor hebt gevonden, dan moeten die natuurlijk op je teamkleding. Bij handbal is het een traditie om meerdere sponsors op de kleding te hebben - en dat kun je natuurlijk ook krijgen. Als u meerdere sponsors heeft, kunt u vrij kiezen waar u ze wilt plaatsen, maar we komen natuurlijk ook graag met suggesties en schetsen om uit te kiezen.

Als u op zoek bent naar meer sponsors, hebben we een kort artikel gemaakt zoals geeft goede tips om een sponsor voor je team te krijgen: 4 ideeën en tips voor het vinden van sponsors voor jullie team.

Ontwerp zelf of neem contact met ons op

Zoals eerder vermeld, kunt u uw eigen zaalvoetbal teamkleding hier op de site ontwerpen of ons schrijven op verkoop@sportmonda.nl. Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om te doen, we kijken ernaar uit u te helpen.

Iedereen verdient het teamkleding die net zo goed zijn als de professionele handbalteams.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)