Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Clubkleding bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken clubkleding voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Clubkleding bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe clubkleding bedrukken nodig voor je team?

Clubkleding met bedrukking voor sportteams is een van de onderdelen waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Sportmonda is een bedrijf met een veel focus op kwaliteit en service / en ons doel is om altijd de juiste kleding te vinden die het beste bij je team past.

Onze achtergrond en missie met de verkoop van clubkleding met bedrukking

Clubkleding van Craft met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Sportmonda is een jong bedrijf met veel energie. In het voorjaar van 2013 hebben we onze eerste clubkleding met bedrukking verkocht en sindsdien hebben we veel ervaring en kennis opgedaan met clubkleding voor teams. Hiermee is onze drive om de beste zijn, alleen maar groter geworden.

Wij willen de beste op de markt zijn als het gaat om bereikbaarheid, service en keuzevrijheid. Wij vinden dat alle teams een fantastische teamtenue verdienen, die hun goed vertegenwoordigd.

Bij ouderwetse leveranciers van clubkleding kan het voorkomen dat het hele proces lastig en duur is. Bovendien komt het bij veel plaatsen voor dat kleine en medium teams beperkt worden in hun keuzemogelijkheden. Dit hebben we zelf ondervonden als sporters - en het doel van Sportmonda is daarom ook om een leverancier te zijn, waar we zelf heen zouden gaan als kopers van clubkleding met bedrukking.

Ben je op zoek naar een club afspraak?
Maak een club afspraak met Sportmonda en ontvang veel voordelen.

Wat is een goed clubtenue?

Vanuit ons oogpunt zijn er verschillende aspecten die aanwezig moeten zijn, voordat je als team het gevoel hebt dat je een fantastisch clubtenue hebt en waar voor je geld hebt gekregen. Daarom is het uiterst belangrijk om een leverancier te kiezen met veel kennis over clubtenues en een passie voor sport.

We hebben ervoor gekozen om de drie belangrijkste kerngebieden qua clubsets als volgt samen te vatten:

Kortom, deze drie kerngebieden waren het belangrijkste toen we zelf als klanten clubkleding moesten kopen. Al ons werk op het gebied van selectie en testen van de producten is dus gebaseerd op deze kerngebieden en prioriteiten.

Clubtruien van Sportmonda zijn altijd van hoge kwaliteit

Macron Wezen voetbal clubkleding

Bekijk prijzen en selectie

Zoals eerder genoemd is een hoge kwaliteit een van de belangrijkste aspecten voor ons in de selectie van clubkleding voor bijv. voetbal. Het niveau voor wat wij beschouwen als hoge kwaliteit wordt continu verlegd - aangezien technologie en kennis ook constant verbeterd wordt.

We werken echter met enkele zeer elementaire aspecten waar we vinden dat clubtruien en andere kleding altijd aan moeten voldoen. Qua kwaliteit kijken we naar twee aspecten: ten eerste moet de kwaliteit samenhangen met de technologie en bijv. zweet transport en luchtcirculatie. Daarnaast hangt de kwaliteit samen met slijtvastheid en duurzaamheid.

In vergelijking met de technologie en materialen die voor clubkleding worden gebruikt, is er altijd een geweldige ontwikkeling. Wat werd beschouwd als de hoogste kwaliteit binnen clubkleding, 5-10 jaar geleden, werd alleen gebruikt door professionals, is dit momenteel bijna de standaardkwaliteit bij veel fabrikanten. Het is daarom belangrijk voor ons om fabrikanten te gebruiken die tot de beste behoren en die voortdurend hun producten onderzoeken en ontwikkelen. Dit is een van de redenen waarom het Italiaanse Macron en het Spaanse Joma momenteel onze favoriete fabrikanten zijn van voetbal clubtruien.

Naar onze mening is slijtvastheid ook een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van clubkleding. We weten dat clubtenues worden blootgesteld aan overmatige belasting en slijtage. Als clubkleding dus meer dan één seizoen mee moet gaan, is het belangrijk om producten te gebruiken die er niet alleen goed uitzien, maar ook bestand zijn tegen de zware slijtage en spanning van de sport.

Clubkleding in mooi ontwerp

Wij vinden niet dat je het belang van het ontwerp van de clubkleding kan overschatten. Het is verreweg het ontwerp dat ervoor zorgt dat je je trots en comfortabel voelt zodra je de kleding aantrekt. Voor clubkleding definiëren we het ontwerp als twee delen - basisontwerp voor de kleding en de keuze van de bedrukking.

Bij het selecteren van het ontwerp voor de bedrukking staan zaken als kleur, lettertype en plaatsing centraal. De mogelijkheden zijn eindeloos en we kijken er erg naar uit om suggesties te doen op basis van onze ervaring.

Clubkleding met bedrukking tegen een goede prijs

Joma Crew III clubkleding met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Het laatste punt dat volgens ons van belang is voor goede clubkleding is een goede prijs. Met een goede prijs denken we niet per se dat dit de goedkoopste optie zou moeten zijn, maar er moet altijd een duidelijk verband zijn tussen ontwerp, kwaliteit en prijs.

Het is zeer belangrijk voor ons, dat onze klanten vinden dat ze waar voor hun geld hebben gekregen. Een groot deel van onze omzet komt van terugkerende klanten of aanbevelingen van klanten. Om deze aanbevelingen te krijgen is het daarom van groot belang om een goede correlatie te hebben tussen de kwaliteit van de clubwear en de prijs.

Dit is onder andere een van de redenen dat wij er niet voor hebben gekozen om de grootste merken te gebruiken. Wij vinden namelijk niet dat de kwaliteit veel beter is dan dat van de fabrikanten die we momenteel gebruiken. De prijs van clubkleding bij deze grote merken ligt echter veel hoger dan onze huidige fabrikanten. Wij zijn daarom van mening dat wij een betere prijs/kwaliteit verhouding kunnen leveren met bijv. Joma, Macron en ATMO.

Wij testen en beoordelen continu alle clubkleding

Naast het vertrouwen op de testresultaten die we van de fabrikanten ontvangen, testen we ook zelf alle kleding die we verkopen. Deze testen worden op verschillende manieren en door meerdere personen uitgevoerd.

We proberen de kleding zelf te testen door het te gebruiken in verband met training en andere fysieke activiteit. Op deze manier voelen we op ons eigen lichaam hoe de kwaliteit van de clubkleding is, terwijl we tegelijkertijd reacties krijgen op het ontwerp. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat we nooit clubkleding verkopen die we niet zelf zouden dragen.

We werken ook samen met verschillende clubs, die hun ervaringen regelmatig met ons delen. Op deze manier horen we direct van de spelers wat zij denken over de kwaliteit, pasvorm, enz. Tegelijkertijd kunnen we bijvoorbeeld ook met verloop van tijd zien of bijv. de duurzaamheid voldoet aan onze verwachtingen.

Bekijk prijzen en selectie

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)